perjantai 6. marraskuuta 2015

No vitsi et oon ollu reipas!

Täällä viikolla
ti juoksu 0,5 h, mobbaus 2 h
ke painonnosto 1h, ratsastus 1 h
to jooga 1h
pe kävely 1,5 h

Se on kuulkaa 7 h liikuntaa tai lihashuoltoa, mikä on paljon enemmän kuin pitkään aikaan! Huomenna vähän hyötyliikuntaa ja sunnuntaina kaupunkilomalle Keski-Eurooppaan B-)

Kävin ostamassa housut kokoa 38 kun oon käyttänyt nyt 40, eikä ne ole edes mitkään tavoitehousut, vaan ihan voi pitää päällä! Vähän musta kyllä tuntuu, että ne on jotenkin reilua kokoa, koska en usko olevani oikeesti vielä 38, mutta koitin vaan tota yhtä merkkiä niin en voi vertailla. Kokeilin jopa slim-mitoituksella reisistä, oli ok mutta regularit oli paremmat. Ostin kesällä Noomin koon 40 paitapuseron, ja nyt koittelin saman merkin kokoa 40. Päädyin kuitenkin Espritin paitaan, kun se oli kivemman värinen.

Siivosin vaatekaappia noin kuukausi sitten. Sovitin jokaisen vaatekappaleen päälle ja laitoin yhteen kasaan -5 kg ja toiseen -10 kg vaatteet. Hemmettiäkö niitä joka päivä siellä pyörittää kaikkia ja tuskailee, että ei tää sovi ja ei tääkään. On vaan ikävästi muoti ehtinyt vaihtua siitä kun edellisen kerran niihin mahduin ja kun taas seuraavaksi mahdun, mutta toisaalta eipä musta kauluspaita juuri muuksi muutu :-D

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Yhtään ei olisi huvitanut -

- mutta lähdin silti treeneihin. Ja hyvä oli että lähdin! Mieli koheni ja treeni kulki odotettua paremmin. Päälle vielä ratsastustunti (jossa hevonen ei ollut ihan niin yhteistyöhaluinen), niin tuli oikein hyvä päivä!

Eilen kävin IHANASSA SYYSILMASSA (en ikinä uskonut, että luonnehtisin syksyistä keliä näin - mutta eilen oli +17 astette lämmintä - siis marraskuun alussa! aurinko paistoi täydeltä terältä) JUOKSULENKILLÄ (tämänkään en olisi uskonut tapahtuvan). Tarkoitus oli mennä juoksuportaisiin, mutta koska ne oli kiinni, kävin juoksemassa metsäpolkuja ja hiekkateitä. Sain lenkin aikana puhelun ja kutsun työhaastattelun toiselle kierrokselle, ja se antoi kovasti puhtia juoksuun :-) Illalla kävin myös kehonhuoltoseminaarissa, joten tälle viikolle on tulossa hyvin liikuntaa.

maanantai 2. marraskuuta 2015

Outoja oloja

Eilen aamulla söin aamupalan, ja sen jälkeen tuli varsin outo olo. Vatsaa poltti ja päätä särki. Parin tunnin päästä alkoi lihas- ja nivelsärky. Vesi pysyi sisällä, mutta ei tehnyt mieli syödä. Otin päivän aikana kaksi 800 mg Buranaa, jotka eivät kuitenkaan vieneet kipua pois. Iltaa kohti olo koheni ja sain syötyä vähän. Yö sujui normaalisti, ja tämä aamu on alkanut varovasti kuulostellen. Jumppaan minusta ei taida aamupäivällä olla, sen verran vatsaa polttelee, ja ehkä muutenkin hyvä levätä päivä, kun en tiedä mikä olon aiheutti.

Paastopäivälle kiitos, että vaaka näytti aamulla 76,1 kg, tiputusta viime viikosta 300 g ja total -6,8 kg! Alan vasta nyt tajuta, että kuinka paljon ylipainoa on ollutkaan, jos seitsemän kilon jälkeen tiputettaaa on vielä yhdeksän kiloa :-o Nämä nykyiset oli minun normaalilukemat vielä viime keväänä. No mutta, tästä läpi ja kohti uusia lukemia.