perjantai 6. marraskuuta 2015

No vitsi et oon ollu reipas!

Täällä viikolla
ti juoksu 0,5 h, mobbaus 2 h
ke painonnosto 1h, ratsastus 1 h
to jooga 1h
pe kävely 1,5 h

Se on kuulkaa 7 h liikuntaa tai lihashuoltoa, mikä on paljon enemmän kuin pitkään aikaan! Huomenna vähän hyötyliikuntaa ja sunnuntaina kaupunkilomalle Keski-Eurooppaan B-)

Kävin ostamassa housut kokoa 38 kun oon käyttänyt nyt 40, eikä ne ole edes mitkään tavoitehousut, vaan ihan voi pitää päällä! Vähän musta kyllä tuntuu, että ne on jotenkin reilua kokoa, koska en usko olevani oikeesti vielä 38, mutta koitin vaan tota yhtä merkkiä niin en voi vertailla. Kokeilin jopa slim-mitoituksella reisistä, oli ok mutta regularit oli paremmat. Ostin kesällä Noomin koon 40 paitapuseron, ja nyt koittelin saman merkin kokoa 40. Päädyin kuitenkin Espritin paitaan, kun se oli kivemman värinen.

Siivosin vaatekaappia noin kuukausi sitten. Sovitin jokaisen vaatekappaleen päälle ja laitoin yhteen kasaan -5 kg ja toiseen -10 kg vaatteet. Hemmettiäkö niitä joka päivä siellä pyörittää kaikkia ja tuskailee, että ei tää sovi ja ei tääkään. On vaan ikävästi muoti ehtinyt vaihtua siitä kun edellisen kerran niihin mahduin ja kun taas seuraavaksi mahdun, mutta toisaalta eipä musta kauluspaita juuri muuksi muutu :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti