tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hyvältä tuntuu

***
OOOOO OOOOO OOOOO O

Kolme herkutonta päivää, kolme tähteä. Ja 16 :-x pudotettavaa kiloa, joiden merkkinä O:t, joista yksikään ei ole vielä poksahtanut rikki. Sitä kohti kuitenkin, vaaka näytti aamulla 82,2 kg (kolme kertaa punnitsin - eilen nimittäin vaaka näytti ensin 82,4 ja sen jälkeen kaksi kertaa 82,9).

Jotenkin tämä tuntuu nyt sen verran helpolta, että taas kerran ihmettelen miksen ole aloittanut ennemmin tai miksi into aina lopahtaa kahden viikon kohdalla. Jos päivän kerrallaan onnistuisi, niin se olisi hyvä.

Päivän ruokailut (viittaan muuten tässä kohti kintaalla sille, että pitäisi syödä viisi kertaa päivässä - miksi ihmeessä, jos ei siltä tunnu)
Aamulla lihapiirakka ja teetä (torikahveilla EI VOI syödä mitään muuta kuin lihapiirakan, tai olisi siellä possumunkki ollut vaihtoehtona - hyvää oli!)
Päivällä lihakeittoa ja litra herneitä ja litra teetä
Illalla salaattia, tomaattia, kurkkua, maissia, fetaa ja kaksi tomaattileipää (ruisleipää, oivariinia, tomaattia, valkosipulia, emmentalia ja uunissa 4 mi, nam! Grillissä tulisi vielä parempaa, mutta ei huvittanut mennä sateeseen grillaamaan)

Kieltäydyin kohteliaasti äitini tarjomasta jäätelöpuikosta, ja sain hänetkin puhuttua ympäri ettei ottanut :-) Sukurasitetta tämä ylipaino meillä - alkaen ensimmäisestä sodanjälkeisestä sukupolvesta, isovanhemmillani ei tätä taipumusta ollut.

Olen löytänyt vichyn ruokajuomaksi! Kirjaimellisesti löytänyt, sillä vappubileiden jälkeen sitä oli unohtunut varastoon kaksi isoa six packiä, jotka eilen löysin ja laitoin viilenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti