maanantai 29. kesäkuuta 2015

Lähtötilanne: 83 kg

Aamulla sormet oli niin turvonneet, että sattui koukistaa niitä. Silmäpussit roikkui sierainten tasolla. Vaaka näytti 82,9 kg, mutta hei, ollaanpa reiluja ja laitetaan tasan 83 kg, niin pudotettavaa on tasan 16 kg. KUUSI-VITUN-TOISTA KILOA. Se on paljon se.

Sitten vaan tuumasta toimeen. Kalorilaskuriin en jaksa alkaa listaamaan syömisiä, siitäkin tulee vaan stressi. Mutta tänne blogiin voin kirjailla ruokia. Satunnaisesti saatan laittaa kuviakin, jos jaksan väsätä oikein nätin annoksen :-)

Aamulla kaurapuuroa ja mansikoita, vettä.
Päivällä salaattia, tomaattia, kurkkua, maissia, fetajuustoa, kaksi viipaletta ohraleipää + oivariinia, vettä, jälkkäriksi mansikoita.
Vettä, vettä, vettä.
Litra herneitä (siis litra palkoja, söin vain niiden sisältä löytyneet herneet).
Lisää vettä.
Pepsi Maxia.
Illaksi suunnitteilla salaattia, tomaattia, kurkkua, maissia, grillattua halloumia ja kaksi bratvurstia. Niin ja vettä.

(Paitsi nyt kun kirjaan näitä, niin tulee jo mieleen, että mitä järkeä tässä ruokien kirjaamisessa on? No tietty se että jos tarvii tarkastella taakse päin että missä vika tai mikä toimii, niin sitten on mitä katsoa. Mutta ei nää nyt ainakaan muita kiinnosta.)

Iltapäivällä tulee aina väsy, ja silloin tekee mieli jotain makeeta jolla saa verensokerin nopeasti ylös. Pepsi Maxia juon ihan liikaa, joten koitan sitäkin vähentää, mutta hei, onhan ihmisellä oltava jotain paheita. Otin sitä lasillisen - vain yhden lasillisen!

Työterveyshoitaja soitti ja tarjosi palveluitaan. Pyysin päästä psykologin juttusille, sillä irtinsanominen pyörii mielessä. Päivällä sen vielä voi ohittaa jos on muuta, mutta yöllä mieli työstää asiaa.

Tänään on ollut ihana auringonpaiste, ja olen köllinyt pihakeinussa lukien hyvää elämänkertakirjaa monta tuntia. Tätäkin kirjoitan ulkona, sillä nämä vähäiset auringonsäteet on otettava tarkkaan talteen. Huomiseksi on jo luvattu sadetta. Otin muuten bikineissäni ns. aloituskuvat, jos saan aikaiseksi niin muokkaan ne tänne näytille.

Miehen kanssa juttelin tästä asiasta eilen, ja hän on taas kerran ihan täysillä mukana tukemassa. Hän on itse tiputtanut pikkuhiljaa viitisentoista kiloa niin, että mistään ei ole tarvinnut luopuoa. Vaihtoi lounaat salaattiin ja illalla vähän katsoi mitä söi, ja herkkuja vain kerran viikossa sipsejä. Kuulostaa kovin yksinkertaiselta :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti