maanantai 20. helmikuuta 2017

Kahdeksas viikko - ei varaa löysäillä >:-Z

Lomaan ja ensimmäiseen tavoitteeseen on aikaa enää kuusi viikkoa. Vaaka ei näytä yhtään sitä mitä pitäisi, joten on kiristettävä tahtia ja vyötä. Joo, tuttu virsi, joka maanantai totean saman, ja sitten mitään ei kuitenkaan tapahdu. Analysoidaanpa tilanne.

Liikuntaa tulee hyvin, viime viikolla 8 tuntia 15 minuuttia. Enempää ei oikein ehdi, eikä haluakaan. Tuolla tasolla se on vielä kivaa, eikä tunnu pakolta. Liikunta on mielestäni myös aika monipuolista, kun on HIITiä ja ratsastusta lihaskunnolle, aerobista potkukelkalla ja kävellen ja kehonhuolloksi joogaa.

Vettä juon viikolla hyvin, mutta viikonloppuna se saattaa tyystin jäädä. Ei näin!

Ruoka ei ole ongelma, vaan herkut. Mutta kyllä ruoastakin voi kiristää, nimittäin enemmän kasviksia (taas kerran!) on syötävä. Aamusmoothiet ovat jo vähän korjanneet tilannetta. Lounaalla syön liikaa kun käyn ravintoloissa, joten se täytyy muuttaa. Kotona haluan syödä normaalia kotiruokaa muun perheen kanssa (toki silloinkin voi syödä enemmän kasviksia). Tästä kimpaantuneena hain aamulla kaupasta valmissalaatin lounaalle. Voisi koittaa ihan kotoakin tuotuja salaatteja. Kauppojen itsepalvelusalaattibaarit ova kivoja ja monipuolisia, mutta taannoin oli mediassa juttu, että ne eivät ole kovin hygienisiä. Hrrrr :-x Ei siis niistä!

Jospa se näillä korjaantuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti