tiistai 21. helmikuuta 2017

Oikeasti toimiva tuote selluliittiin

Ostin kerran Yves Rocherilta jollain superalennuksella kolme erilaista appelsiini-ihon eli selluliitin siloitteluun tarkoitettua tuotetta, joista tässä arvioni. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, en ole saanut tuotteita firmalta eivätkä he ole pyytäneet minua kirjoittamaan niistä arvioita.

Jutun kuvat ja tuotteiden esittelytekstit (kursiivilla) on  kopioitu sivuilta www.yves-rocher.fi. Sivuilta näet asiakkaiden arvioita tuotteista.


Vartaloemulsio

Vartaloemulsio
Huipputehokas geeli silottaa appelsiini-ihoa kolmen kasvipohjaisen tehoaineen avulla. Vihreä kahvi puhdistaa ja vaikuttaa selluliittia vastaan, vihreä tee muokkaa vartaloa pienentämällä rasvakertymiä ja centella kiinteyttää linjoja vauhdittamalla kollageenisynteesiä. Käytä geeliä kahdesti päivässä ja liiku säännöllisesti, niin huomaat appelsiini-ihon tasoittuvan ja linjojesi kiinteytyvän.

Käyttöohjeet:
Levitä geeliä aamulla ja illalla pyörivin liikkein koko keskivartalolle, erityisen huolellisesti ongelmallisimmille selluliittialueille.

Tuotteen+: Geelikoostumus imeytyy ihoon välittömästi.

Tämän käytin  silloin tuoreeltaan. Koostumus oli miellyttävä, mutta haju kamala. En myöskään huomannut, että tuote olisi vaikuttanut mitenkään mihinkään. 


Vartaloemulsio

Vartaloemulsio
Vartaloa muokkaava geeli sisältää kolme kasvipohjaista tehoainetta, jotka kiinteyttävät ja muokkaavat vatsaa ja pakaroita. Lootus hajottaa rasvaa edistämällä rasvojen palamista, kofeiini muokkaa vartaloa edistämällä rasvakertymien pienenemistä ja centella kiinteyttää linjoja vauhdittamalla kollageenisynteesiä. Tuotteen säännöllinen käyttö tekee vatsasta ja pakaroista näkyvästi kauniimmat.

Käyttöohjeet:
Levitä geeliä hierovin liikkein aamulla ja illalla vatsan, vyötärön ja pakaroiden alueelle.

Tuotteen +: Raikas geelivoide imeytyy heti eikä jätä ihoa tahmeaksi.

Tämä oikeasti toimii! Parina iltana kun laitoin tätä, niin ihmettelin, että onpa yöllä kuuma :-o  Voide ei tahmaa vaatteita. Koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä ja tuoksu mieto. Näin olen rohkaistunut käyttämään tätä päivälläkin. Lämmintä on, mutta ei kuuma :-D Appelsiini-iho on silmin nähden siloittunut jo reilun viikon käytöllä, enkä todellakaan ole laittanut tätä joka ilta tai aamu. JATKOON! Oikeasti voin suositella tätä tuotetta, eikä hintakaan huimaa päätä (nyt tarjouksessa 16,90 eur, normaalihinta 23,90 eur). 

Kolmas tuote on samaa kategoriaa, mutta en löydä sitä enää Yves Rocherin sivuilta, enkä ole sitä vielä käyttänyt, joten siitä kuulette sitten ehkä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti