keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Helmikuun yhteenveto

PAINO
1.2.2017 paino 80,8 kg
1.3.2017 paino 81,6 kg +1,2 kg. Paino on pyörinyt samassa koko kuukauden, laskua ei siis ole tapahtunut.

LIIKUNTA
Kävely: 15 kertaa, 15 tuntia, 69 kilometriä
HIIT 3 kertaa, 3 tuntia
Yin Yoga: 3 kertaa, 4 tuntia
Ratsastus: 2 kertaa, 2 tuntia
Hiihto: 1 kerta, 1 tunti, 11 kilometriä
Kickspark: 4 kertaa, 3 tuntia, 27 kilometriä

Käveltyä tuli tosi paljon! Välillä kaverin kanssa, mutta aina koira mukana. "You never walk alone" ja koira on aina valmiina ja yhtä innokkaana, kun ottaa heijastinliivin esille :-)

HIIT treenit sujuvat jo paremmin, ei enää ole niin pakahduttava hengästys kuin alkuvuodesta. Tosin hiihtolomaviikon tauon jälkeen etureidet huutavat taas syväkyykkyjen jälkeen.

Ratsastustunneilla on kivaa, mutta harmikseni niitä olen joutunut perumaan, kun samalle päivälle sattuu muuta. Hiihtolomaviikolla ei niitäkään ollut.

Tuntui lottovoitolta päästä hiihtämään toisen kerran saman talven aikana :-p Oikeesti aika ankeeta, että lunta on niin vähän. Mulla on mottona "Hiihdä aina kun voit.", mutta nyt olkavarsi kipuilee, ja hiihto ei siihen auta (koitin kerran), joten se kolmas kerta taitaa jäädä haaveeksi. Nyt taas vesisateet sotkivat lupaavan kelin.

Paino ei siis ole laskenut. En tiedä missä on vika. Ehkä kroppa on kyllästynyt jojoiluun ja pitää nyt tiukasti kiinni siitä, mitä saa. En tosin myöskään ole tarkasti laskenut, että paljonko menee sisään ja paljonko on kulutus. Herkkuja syön, mutta kohtuudella, enkä päivittäin. Liikkumaan en ehdi enempää, eikä sen merkitys painonhallinnassa olekaan niin suuri kuin ravinnon. En tiedä, jotenkin kyllästyttää nyt koko painon tarkkailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti