sunnuntai 9. elokuuta 2015

Mustikkaa! Vadelmaa! Puolukkaa!

Kävin tänään poimassa tuosta pihasta yli 7 kg eli melkein kaksi täyttä ämpärillistä mustikoita. Olen todennut ennenkin, että niitä on ihan tajuttoman paljon tänä kesänä! Olen poiminut jo yli 20 kg ja tosiaan vielä tuossa pihassa niitä piisaa :-o

Vadelmat kypsyvät myös vauhdilla, joten välillä täytyy keskittyä niihin. Pitää saada ne pois alta ennen kuin puolukat kypsyy... HUH! Sitten jäädäänkin odottelemaan suppilovahveroita ja rouskuja, ja toivotaan että omenoitakin saataisiin.

Eilen olin tyttöjen kanssa hippaamassa, mutta siitä huolimatta - tai ehkä juuri siksi - vaaka näytti All Time Low -lukemaa 78,6 kg, mikä tarkoittaa 4,3 kg:n tiputusta! Toivotaan, että huomiseen viikkopunnitukseen vaaka näyttää yhtä hyvää lukemaa. Viime viikon plussa harmitti muutaman päivän ihan tosissaan, mutta siitäpä sain sisua tarkkailla syömisiä tarkemmin.

Ensi viikolle on buukattu kaksi ratsastustuntia, ja myös crossfitiin koitan muutaman kerran päästä, jotta saan kropan kunnolla kipeäksi ja sitten pääsen asiaan. Parin viikon jälkeen ei tule enää NIIIIIN kipeäksi joka paikka, vaan pelkästään täsmästi treenattu kohta. Ekan kerran vatsalihaksetkin olivat hellänä, käytettiinhän niitä sentään alkulämmöissä :-D (no toki muutenkin, mutta huomattavan heikko oli core tuki tauon jälkeen).

Loppuun tunnustus: söin eilen sipsejä. Sillä ne kuuluivat ruoka-annokseen ikään kuin perunoina :-o Erikoinen ruoka-annos, en tajunnut että perunasipsit olisivat ihan tavallisia sipsejä, kuvittelin että ne olisi jotain home made (restaurant made, you know) juttuja, mutta ei. Alhaista. Joo, olisin voinut jättää syömättä, mutta oli nälkä kun aamupalasta oli jo kuusi tuntia ja seuraavan ruoan tiesin saavani about viiden tunnin kuluttua. Ei edes harmittanut, hah. Se on 41 herkutonta päivää takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti