lauantai 1. elokuuta 2015

Pitkä lenkki

Kävin tänään porukalla talsimassa Nuuksiossa Korpinkierroksen. Keli oli mahtava! Tänä kesänä keli on hyvä, kun ei sada :-D Kyllä siellä aurinkokin paistoi. Tuli oikein kunnon hiki. Matkaa kertyi 10,5 km, aikaa ilman taukoja meni 3 h ja kaloreita tuo kieppi kulutti peräti 1630 kcal. Laitoin pitkästä aikaa sykemittarin käyntiin. Ylämäet puuskutti, mutta ei alamäetkään helppoja ole vauhdikkaan koiran kanssa - nousua ja laskua tuli lähes 900 m. Varpaat on muussina, en muistanut että vaelluskenkiin kannattaa laittaa paksummat sukat kuin juoksusukat.

Lenkin päälle kävin vielä kotona keräämässä mustikoita, reilu 5 litraa kertyi 1,5 tunnissa. Olen kerännyt mustikoita nyt pitkälti toistakymmentä kiloa, ja aion kerätä vielä niin pitkään kuin ovat siinä kunnossa että kestävät kasassa. Kanttarelleja olen myös löytänyt vähän joka päivä, huomenna teen niistä soosin :-)

Parin viime päivän ruokailut ovat olleet aika surkeita. Salaattia ei huvita puputtaa ja sitten olen ottanut reissumiestä tai jättänyt kokonaan syömättä :-/ Esimerkiksi tänään näin:

Aamulla kaurapuuro, mustikoita, maitoa.
Päivällä kaksi kauraleipää, oivariinia, kinkkua, juustoa, salaattia, makkara, tomaattia.
Illalla pussi naposteluporkkanoita ja dippiä.

Kova hinku olisi saada paino maanantain viikkopunnituksessa näyttämään 4 kg tiputusta, mutta saapa nähdä. Tänäänkin vielä 79,8 kg kun tuo 4 kg tavoite on 78,9 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti