perjantai 13. tammikuuta 2017

Auts, auts, auts, auts...

Maanantain HIIT-treeni oli hyvä! Itse työosuus kesti vain vartin verran, sitä ennen hyvät lämmöt, liikkeiden läpikäynti ja lopuksi jäähdyttely ja pitkät venytykset. Monet eivät suosi pitkiä venytyksiä heti treenin perään, mutta mulle se sopii oikein hyvin - tuleepahan venyteltyä kunnolla. Tällä viikolla alkaa joogakin, joten sieltä saa lisää kehonhuoltoa, mitä olen kyllä jo vähän kaivannutkin.

Tiistai, keskiviikko ja torstai olivatkin sitten melkoista katkokävelyä, kun pakarat ja etureidet olivat maanantain askelkyykyistä aivan tukossa! Eilen oli ratsastustunti. Ajattelin, että en ehkä pääse edes kipuamaan selkään, mutta onnistuin kuitenkin. Etureisiä poltteli, mutta ei siihen ehdi ratsastaessa keskittyä. Hengästys ja hiki tuli ratsastaessakin. Ihmettelen sitä työterveyshoitajaa, joka ehdotti minulle KÄVELYLENKKEJÄ, jotta saisin jotain hengästyttävääkin ratsastuksen ja joogan lisäksi. En tiedä, millaisilla ratsastustunneilla hän on käynyt, mutta kyllä mulla joka kerta syke nousee :-o

Viikonlopuksi ei ole luvassa ihmeempää ohjelmaa, joten toivoakseni pääsen koiran kanssa pitkille kävelylenkeille. Yöllä tuli 15 cm raskasta nuoskalunta, mikä saa sykkeen nousemaan helpommassakin maastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti