torstai 16. heinäkuuta 2015

Matkaeväät ja uudet lenkkarit

Tiistai
Aamulla puuroa, oivariinia ja mehuvichyä (nämä vielä kotona).
Päivällä naudanpaistiaalaatti. 
Välipalaksi kaksi ruisleipää, levitettä, kinkkua ja juustoa. 
Illalla saaristolaiapöytä ja puoli pulloa kuohuviiniä.

Keskiviikko
Aamulla puuroa, marjoja ja maitoa. 
Päivällä lihakeittoa ja salaattia.
Illalla salaattia ja lohta, vesimelonia, kaksi lonkeroa ja olut. 

Torstai
Aamulla kaksi ruisleipää, levitettä, kinkkua, kurkkua ja maitoa, parin tunnin päästä banaani.
Myöhäinen lounas kotona: tutusti salaattia, tomaattia, kurkkua, juustoraastetta, mozzarellaan, salsaa, kermaviiliä ja nachos-lastuja.
Illalla kaksi palaa (eli yksi kokonainen) reissumies, "lohiviettelystä" ja kaksi kananmunaa.

Sanoisinko, että oikein hyvä suoritus, sillä määrissä ja laaduissa pysyin kohtuudessa ja herkkuihin en kajonnut ollenkaan! Tietenkin alkoholijuomissa on turhia kaloreita, mutta aina ei jaksa litkiä Zeroa, ja kuohuviinistähän en kieltäydy koskaan :-) Herkuttomuutta jouduin perustelemaan matkakavereille joka kerta, mutta toisena päivänä jo ymmärsivät hekin jättää kahvipullat ottamatta :-D Vettä join sen minkä pystyin, mutta kaupungilla ei ole vessoja vartin välein, joten tänään pitää laittaa se asia taas kuntoon.

On paljon helpompi olla itsensä kanssa, kun ei tarvitse riidellä siitä, että PITÄISI tehdä niin mutta teenkin näin. Miten helppo olisi nyt kotimatkalla ollut kurvata Heseen hakemaan hampurilainen tai poiketa pizzalle. Tulin kuitenkin kiltisti kotiin ja väsäsin salaatin 0:-) Olo on taatusti parempi ja omatunto puhdas. 

Matka oli shoppailupainotteinen, mutta en ostanut itselleni kuin lenkkarit, Nike Free 4.0 Flyknit -juoksukengät, joita olen kuolannut koko kevään. En tokikaan sen takia, että tarvitsisin juoksukengät tai aikoisin niillä juosta, vaan koska rakastan lenkkareita ja pidän niitä ihan kaikkien vaatteiden kanssa (en ole alkuunkaan korkokenkänainen. Tennarit ei niinkään ole mun juttu, mutta Niken lenkkarit <3 En voi vastustaa. Hinta on tietty kova (143 eur), mutta tiedän että tulen pitämään noita tosi paljon seuraavat pari vuotta. Edelliset, Tallinnasta Robbie Williamsin keikkamatkalta ostetut lenkkarit ovat puhkikuluneet päältä (!), joten jo oli aikakin. Ns. vapaa-ajan kengät eivät ole niin hyvät jalassa kuin oikeat lenkkarit. Mun kaikki lenkkarit on Nikejä, koska ne sopii mun jalkaan parhaiten ja näyttää hyviltä. Tykkään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti