sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Onks pakko jos ei huvita?

No on pakko. Tuntuu, että koko viikonloppu on ollut yhtä hiilaritankkausta makaronilaatikoineen - ei huvita kirjata sapuskojakaan tänne. Eilen join muutaman lasin viiniä hyvän talkoopäivän päätteeksi. Tänään kävin sentään ratsastamassa maastossa 2 h, kai se edes jotain kulutti. Kävin metsässä heilumassa vesurin kanssakin. Kanttarellejahan sieltä löytyi :-)

Mobbailin alakroppaa ja yläselkää varmaan tunnin verran kun katsoin CrossFit Gameseja. Tekipä hyvää tuollainen pidempi sessio. Tsekkasin Youtubesta muutaman liikkeen yläselälle, että saisin jumit helpottamaan ja ryhtiä ylös. Intoa harjoitteluun antoi iskiashermo, joka kipuili viime yönä ja herätti välillä. Luultavasti lonkankoukistajat ovat jumissa, sillä se useimmiten on minulla syynä alaselän kipuiluun.

Näin muuten yöllä unta herkkujen syömisestä :-o Jotain marenkihommaa vedin, vaikken edes pidä marengista. Muistan ajatelleeni, että koska tää on vaan unta, voin ihan hyvin syödä herkkuja :-D Ei ole kyllä tehnyt yhtään tiukkaa, jotain 26 päivää taitaa olla kasassa jo.

No niin, vaikka kirjoitusta aloittaessa ärsytti, niin nyt on jo parempi mieli. Zen.... Ei muuta kuin salaattia päivälliseksi, niin tämäkin päivä on saatu pelastettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti