maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sentään pikkumiinus

Viime viikon saldo vaivaiset -200 g, mutta on sentään miinusta, kun epäusko meinasi iskeä eilen illalla. Harmittaa, ettei -4 kg mennyt vielä rikki, vaan saldo on -3,8 kg. Ehkä ensi viikolla sitten!

Tänään on ollut kummallinen päivä, sillä kävin KAHDEN TUNNIN kävelyllä sienimetsässä. Kantarelleja löytyi vain kourallinen, mutta kävely piristi kovasti. Pitäisi käydä useammin? Eksyinkin kerran, mutta Sports Trackerin avulla löysin takaisin ketunlenkin alkuun. No tulipa ainakin käveltyä. Ahmimishäiriöni kohdistui mustikoihin, oi miten isoja ja hyviä ne ovatkaan tänä vuonna! Menkää ihmiset metsään ja poimikaa pois, takuulla luomua, lähiruokaa ja super foodia!

Päivän ruoat:
Aamulla kaurapuuro, oivariinia ja maitoa (aina rasvaton).
Myöhäinen lounas Chico'sissa: salaatti pulled turkeyllä, ananassalsalla ja kastikkeena majoneesi, josta söin ehkä ruokalusikallisen. Huomasin, että maistuu ilmankin.
Illalla kokonainen reissumies, oivariinia, keittokinkkua (aina ohutta), juustoa (aina 17%), tomaattia. Kuohuviiniä :-)

Kaverin kanssa oli puhe, että mitä jos palattaisiin crossfitin ihmeelliseen maailmaan, niin tulisi treenattua. VAHVA MIKSIPÄ EI tälle tässä kohti. Treeniä tarvii, ottaisi rennosti eikä suorittamisen kannalta muutaman kerran viikossa, ei PR:t tähtäimessä vaan päivän fiiliksen mukaan. Kevyemmillä kaloreilla ei paljon lihasmassa kehity, mutta päälle se tekisi hyvää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti