lauantai 11. heinäkuuta 2015

Note to self: pyydä kastike erikseen

Eilen aamulla vaaka näytti 79,9 kg, eli paino on tippunut 3 kg! Tuon saman kun saisi maanantaille punnituspäivälle, jolloin merkkaan sivupalkkiin edistymisen. Tänään vaaka nimittäin näytti 80,5 kg, mikä ei nyt ollut ihan toivotun mukaista. No olo tuntuu turvonneelta, joten eiköhän se siitä.

Eiliset syömiset:
Aamulla täysjyväsämpylä, oivariinia, juustoa, tuoremehua+vichyä miksattuna (tällä keinoin tuoremehua -> kaloreita puolet vähemmän - vedelläkin voi blandata, mutta se maistuu ihan hotellin aamupalan laimealta mehulta).
Päivällä Hesen lämminkanasalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku, sipuli, fetajuusto, paneroitu kanafile - oliivit, kastikkeen ja sämpylän jätin syömättä.
Päivällä juhlissa lohivoileipä, kinkkuvoileipä ja kaksi karjalanpiirakkaa munavoilla, pari kuppia teetä.
Illalla kanacaesar-salaatti: salaatti, krutongit, parmesan ja kastike. Tässä kohti tuli mieleen, että kastikkeen voisi pyytää erikseen, sillä sitä oli ihan turhan paljon ja se maistui tosi etikkaiselle.

Tämä aamu alkoi viilillä, tuoreilla mansikoilla ja appelsiinimehu+vichyllä. Eilinen päivä oli henkisesti tosi raskas, kävimme siunaamassa iäkkään sukulaisen haudan lepoon ja vollotin surkeana koko päivän. Tästä päivästä on tuleva parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti